Hier vindt u alle fotoalbums van schooljaar 2016/2017.
 
 • Serieus aan het werk voor serious request!Wat een werk hebben de leerlingen van de leerlingenraad vandaag. De allerlaatste schooldag voor de kerstvakantie gaan ze naar Apeldoorn om een cheque aan te bieden voor de actie van serious request 2017. De hele ochtend bezig om het uiteindelijke bedrag te kunnen bepalen. Flessen zijn ingeleverd en heel veel stapeltjes met geld liggen klaar om het uiteindelijke bedrag te bepalen.
  Allen heel hartelijk dank voor uw bijdrage in welke vorm dan ook om ons te steunen en zo het bezoek aan het glazen huis mogelijk te maken. NIEUWS....HET EINDBEDRAG IS BEKEND EN IS 808,06 EURO!
 • plusklas presentatieDe kinderen uit de groepen 5, 6, 7 en 8 uit de plusklas hebben de afgelopen weken gewerkt aan een kettingreactie. Dit groepswerk werd vandaag gepresenteerd aan elkaar en eigen ouders.
  De spanning liep natuurlijk hoog op, want een stootje aan de tafel of een verkeerde beweging zorgde misschien voor een te snelle start.
  Vooraf hebben de kinderen voor zichzelf doelen gesteld en hier gaan we in het nieuwe jaar ook nog mee verder. De kinderen hebben enthousiast gewerkt aan deze creatieve opdracht en het was ook fijn dat er zoveel ouders kwamen kijken!
 • Vijf voor twaalfOp dinsdag 12 december 2017 kwamen de juffen in actie. Deze dag waren veel basisscholen gesloten door de stakingsactie in het onderwijs, maar wij bleven juist open, ondanks dat we de actie wel ondersteunen. 
  Het is 5 voor 12 in het basisonderwijs; de werkdruk moet omlaag, we willen meer handen in de klas zodat we echt tegemoet kunnen komen aan alle onderwijsbehoeften van alle kinderen. We hebben de laatste dagen al gemerkt dat er geen invallers meer zijn en er daardoor groepen verdeeld moeten worden over andere groepen wanneer een van onze juffe ziek is. Dit komt het onderwijs echt niet ten goede, dus hier moet iets aan gebeuren! En daarom lieten de juffen zien dat er nu echt iets moet gebeuren. 
 • Welkom meester RubenOp 1 november is Ruben v.d Woude op de Bongerd als nieuwe directeur aan het werk gegaan. Vanmorgen kregen ouders de kans onder genot van kopje koffie om kennis te maken met hem.
  Daarna heeft hij onder toeziend oog van alle leerlingen zijn appel in de Bongerdboom gehangen, flink toegezongen door iedereen met de Bongerdblues.
  In elke klas heeft hij foto's laten zien van zijn gezin en hobby's. In een grote rugtas had meester Ruben dingen zitten over "wie ben ik en wat vind ik belangrijk". Leelingen uit de klassen mochten iets uit de tas pakken, waarna ze informatie kregen over wie meester Ruben is.
   
 • Afscheid juf AliRoodkapje kwam al vroeg langs bij juf Ali en haar man. Zij bracht juf Ali een mand vol lekkere dingen voor een goede start van de sprookjesachtige dag.
  Een geweldige start van de laatste schooldag van juf Al begon om 08.45 uur. Met een mooie oldtimer kwam juf Ali op school aan, kinderen en ouders stonden langs de weg om juf Ali te begroeten.
  De Bongershow liet kinderen stralen in hun optredens voor juf Ali.
  Wat hebben we genoten van deze prachtige zonnige feestdag. We wensen juf Ali heel veel geluk, plezier en een goede gezondheid toe, zodat ze nog heel lang mag genieten van haar welverdiende pensioen!
Pagina 1 / 3
Volgende pagina >>>>